Interior Design & Consulting

interior design, design writing, consulting, trends analysis, ÉÎÔÅÒÉÏÒÅÎ ÄÉÚÁÊÎ, ÏÂÚÁ×ÅÖÄÁÎÅ, ËÏÎÓÕÌÔÁÃÉÉ, ÉÎÔÅÒÉÏÒÎÉ ÒÅÛÅÎÉÑ

Защо интериорен дизайн

Домът е средата ни на живот, мястото където се зареждаме, за да функционираме пълноценно и желанието ни да имаме свое собствено жилище с неповторимо излъчване е нещо съвсем естествено. Също така естествено е, когато се затрудняваме в осъществяването на това желание да потърсим професионална помощ – защото нямаме необходимото време, достатъчно информация, или защото трябва да решим конкретен проблем. Интериорният дизайнер ще ви помогне чрез съвет, скица или подробен проект да постигнете търсената индивидуалност и функционалност. Но не само това.

 Аз вярвам, че задачата ми като интериорен дизайнер е не само да помогна на клиентите си да направят дома си удобен, уютен и красив, но и максимално здравословен. Все повече се говори за еколгични продукти, за опазване на околната среда, но замисляме ли се – до колко здравословни са условията в дома ни? Дали новозакупените мебели или

 проектирането на конкретни мебели в зависимост от Вашите конкретни нужди.

Луксът - усещането за лукс доприна ся за това да се чувстваме добре, да знаем, че сме специални. И съвсем не е необходимо лусът непременно да бъде свързван с големи инвестиции. В днешно време лусът по-скоро се свързва с уникалност, персонализиране на интериора, качество и удобство - точно това са нещата, с които мога да ви бъда особено полезна.

 Моята задача е да помогна да инвестирате най-добре парите си и за тях да получите максимално добро качество.

Не е задължително да се изразходват много средства, за да се реши даден проблем. Освен това, винаги можете да си подарите един ‘фейслифтинг’ за дома. Само с минимални нови покупки, използвайки вече наличните мебели и предмети, можете да постигнете обновяване на дома си или само една стая от него - това е т. нар. ре-дизайн.

Услугата се заплаща на час, както и консултациите по конкретен проблем, за избор на цветове или материали.

А за ролята на интериорния дизайн в обществените пространства като магазини, заведения, офиси или центрове за услуги вероятно не е неоходимо да се обяснява много - достатъчно е да се каже, че това е факторът, който ще накара посетителя да влезе, да остане и да идва отново и отново, заедно с качеството на предлаганите услуги там.

Като интериорен дизайнер и журналист аз мога да ви бъда полезна с много информация за тенденциите и продуктите, които ще направят вашия офис, магазин или заведение търсено, интересно, популярно и освен всичко друго - удобно и функционално.

Trendoffice Interior Design Consultancy предлага:

·         идеи 

  • ·         консултации
  • ·         проекти
  • ·         изпълнение на проектите
  • ·         помощ при пазаруване
  • ·         ре-дизайн
  •  Luxury means exclusivity and custom-made. That means using the services of a good professional - not necessarily a lot of money.